, Index = index Potenton Alapítvány

Megtekinthető új, 2018 tavaszi műsorfüzetünk!

Örömmel indítjuk útjára a Potenton Alapítvány és a PTE MK Zeneművészeti Intézet közös szervezésében megvalósuló Kamarakoncert-sorozatunk  negyedik évadát.

Az elmúlt félév hangversenyei messzemenően igazolták, hogy helye van Pécs kulturális életében a kis előadói apparátusú hangversenyeknek. A Grammy-díjas Los Angeles Guitar Quartett, Szűcs Máté brácsaművész, Tarkövi Gábor trombitaművész, vagy Baráti Kristóf hegedűművész szonátaestje erre nagyszerű bizonyítékok voltak, de nem szeretném kifelejteni a felsorolásból az új Fazioli hangversenyzongoránk ünnepi avató koncertjét sem. Különleges és a Liszt Ferenc Hangversenyterem befogadókapacitását feszegető alkalom volt Tóth Péter a Zeneművészeti Intézet fennállásának 50. évfordulójára írt kantátája.

 

Ebben az évadban is szeretnénk olyan elmélyült, a közönség számára maradandó élményt nyújtó hangversenyeket rendezni, melyek az előző évadok programszervezési filozófiájába illeszkednek. Remélem, hogy sok örömét leli majd programjainkban a város és a régió zenekedvelő közönsége és bízom abban, hogy sokakat már, mint ismerőst köszönthetjük hangversenytermünkben.


Dr. VAS Bence művészeti vezető2018 tavaszi műsorfüzetünk IDE kattintva online is megtekinthető.

Bízunk benne, hogy továbbra is örömét leli a pécsi zeneszerető közönség hangversenyeinkben! 

Oszd meg másokkal!

Olvass minket!

Keress minket!

Potenton Alapítvány

7621 Pécs, Szent István tér 17.

info.potentonalapitvany@gmail.com 

PTE Művészeti Kar Zeneművészeti Intézet

Székhely: Pécs, Zsolnay Vilmos út 37.
Levelezési cím: 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos u. 16.

www.art.pte.hu/zmi